fbpx
BF Jeans 5th anniversary

Hoera! Deze maand vieren we feest. We bestaan 5 jaar en daarom krijg je 30% korting op jouw bestelling in onze webshop! Hieronder een short recap van onze BF Jeans reis tot nu toe.

Vanaf 2017 lanceren wij met veel passie onze jeans collecties met de missie dat elke vrouw zich hierin zelfverzekerd moet voelen. Voorheen Blue Frog Jeans is ooit bedacht tijdens een mooie reis als plussize jeans merk. Na een aantal collecties en de rebranding naar BF Jeans Amsterdam staan onze jeans voor sizediversity en designen wij onze jeans nu zo dat zij classy en comfortabel zijn in een grote range maten, op dit moment van maat 36 t/m maat 52.

Elke vrouw heeft zo haar jeans voorkeuren en we hebben in de afgelopen jaren daarom al veel verschillende modellen ontworpen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Jane skinny jeans als een all time favorite met de strechy pasvorm, voor de regular jeans fit is de Coco ontworpen als wardrobe essential en voor de trendy fashionable look is de Naomi Flared Jeans perfect. Het is te veel om hier op te noemen, maar we zijn trots op alle designs en we gaan daar met veel plezier mee door.

De afgelopen jaren hebben we ook vele klanten en shop eigenaren ontmoet.  Dat zijn fijne momenten om niet te vergeten. Daarnaast kon de online uitbreiding natuurlijk niet uitblijven en hebben wij mooie samenwerkingen met o.a. Wehkamp, Bol.com, Maison365 en House of Bilocca en natuurlijk ook onze eigen webshop en backoffice.

Dankjewel allemaal voor het mogelijk maken van ons vijfjarig bestaan!

Voor jou daarom deze maand 30% korting op all our jeans. Score jij jouw nieuwe favo jeans?

 

Feel Beautiful & Be Breathtaking wearing BF Jeans!

Contact

+31 (0)20 40 85 344
info@bfjeans.nl

COPYRIGHT 2020 © BF JEANS