Yes! Jouw nieuwe BF Jeans kan je nu lekker chillend vanaf je bank bestellen in onze eigen fabulous webshop! Eigenlijk net zo comfortabel als onze jeans zitten, no matter wat jouw maat is.

Met de lancering van onze webshop houd je tijd over to Be Free en Be Fun. Je bestelt eenvoudig en snel online en ontvangt de broek daarna binnen 2-3 werkdagen met de post thuis. Dat scheelt je weer een trip naar de winkels en verzending en retour is bij ons gratis. Ons Online team staat vanaf nu ook klaar om iedere vrouw een aangename shopping experience te geven en ze helpen je natuurlijk graag bij eventuele vragen over de spijkerbroeken. Dus “Stay home and shop online. You’re too pretty to search for a parking spot”.

Voor het merk BF Jeans en het team is de webshop echt een enorme mijlpaal waar we hard naar toe gewerkt hebben. En waar de jeans jullie zelfverzekerd laat voelen, geeft het ons zelf gelukkig ook de kracht te blijven groeien en bereikbaar te zijn voor steeds meer vrouwen. En daar zijn we trots op. Zo fijn om onze Autumn Winter Collection 2020 ook op deze manier aan jullie te presenteren.

Wat kan je verwachten van de Autumn Winter 20 Collection?

De jeanscollectie is helemaal in lijn met de trends en is opnieuw gedesigned met de visie om stijlvol en comfortabel tegelijk te zijn voor iedere vrouw. Mooie donkere kleuren zoals de Deep Ink en Faded Black en stoere prints zoals Laser Leaves en Leopard Laser voeren de toon, maar ook de Four Seasons denim kleur is bijvoorbeeld een essential in je kledingkast. En dat allemaal gecombineerd met onze mooie pasvormen voor de perfect fit jeans.

Via deze Blog kan je de komende periode nog meer van ons verwachten zoals bijvoorbeeld de laatste nieuwtjes rondom BF Jeans en inspiratie, dus houdt zowel deze website als onze social media kanalen in de gaten!

En last but not least hoort bij deze Grand Opening ook een gift voor de eerste online klanten. En daarvoor hebben we heel speciale limited edition BF Jeans make-up etuitjes ontworpen van mooi & stoer leer. Maar wees er snel bij deze actie is echt speciaal voor onze eerste 10 online klanten!

Be Free, Be Fabulous, BF Jeans!

Contact

+31 (0)20 40 85 344
info@bfjeans.nl

COPYRIGHT 2020 © BF JEANS