fbpx

Contact Us

PHONE

You can reach BF Jeans on the following telephone number.

+31 (0)20 40 85 344

E-Mail

For information on the brand, questions and comments,

info@bfjeans.nl

SALES

For business enquires please
contact us at.

sales@bfjeans.nl

Klantenservice

Klantenservice

Door de coronacrisis is het erg druk. De kans is groot dat jouw retourzending minder snel wordt verwerkt of een reactie van onze klantenservice langer duurt. Onze excuses.  

Retourneren

Meer informatie over de retourvoorwaarden en het retourneren van je bestelling.

Wil je een product retourneren, klik dan op deze link. Vul het Order ID van de bestelling in en je emailadres. Er wordt dan een retourlabel aangemaakt die gedownload kan worden en print dit uit. Verpak het product in dezelfde verpakking waarin je het ontvangen hebt en plak het retourlabel op de verpakking.

Het pakket kan alléén afgegeven worden bij een DHL servicepunt:  ServicePoint van DHL

Gebruik je een andere vervoerder, dan kun je het pakket voldoende gefrankeerd terugsturen naar:
Montapacking Lelystad, Zuiveringsweg 21 - 8243 PZ Lelystad
Deze kosten zijn voor eigen risico en rekening!

Let op: Je hebt 14 dagen om je bestelling te herroepen. Hierna heb  je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen. Wanneer je de zending hebt ontvangen moet het bedrag binnen 14 dagen worden teruggestort. 

Bezorgen

Levertijd & bezorgtijden

  • De levertijd binnen Nederland en België is uiterlijk 2 á 3 werkdagen nadat wij je geld hebben ontvangen. Soms ook sneller, maar dit hangt ervan af of de artikelen op voorraad zijn in ons centraal magazijn. We verzenden de pakketten via DHL. Een dag voordat het pakket wordt afgeleverd, ontvang je een email hierover. Als er niemand aanwezig is, laat DHL een schriftelijk bericht achter dat ze de volgende dag nog een keer langskomen.

    Via www.dhlparcel.nl/nl/bezorgtijden kun je met je eigen postcode het tijdvenster bekijken wanneer de bezorger in jouw gebied bezorgd.

Klachten

Klanttevredenheid staat bij BF Jeans voorop. Heb je toch een klacht over een product of dienst? Neem dan contact met ons op. Wij zullen in overleg met jou op zoek gaan naar een passende oplossing.

KLACHTEN WINKELAANKOPEN

Indien je een klacht hebt over een artikel dat je bij één van onze retailers hebt aangeschaft, dan adviseren wij je met het betreffende artikel en het aankoopbewijs terug te gaan naar de desbetreffende winkel. De medewerkers in die winkel beoordelen de klacht en handelen dit verder af.

KLACHTEN ONLINE AANKOPEN

Indien je een klacht hebt over een artikel dat je online in onze webshop hebt gekocht of over onze dienstverlening, neem dan contact op met onze klantenservice via: klantenservice@bfjeans.nl. Wij geven uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie. Voor een juiste beoordeling van de klacht over een artikel vragen wij je de klacht zo gedetailleerd mogelijk te beschrijven en foto's van het beschadigde artikel bij te voegen in de e-mail.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar klantenservice@bfjeans.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Lees meer op: klachten

Garantie

Op onze artikelen is een wettelijke garantie van toepassing. Uiteraard kun je er als consument vanuit gaan dat BF Jeans kwalitatief goede en deugdelijke artikelen levert. Wanneer een artikel binnen de garantietermijn stuk gaat, kun je contact opnemen met onze klantenservice. Indien de klacht gegrond blijkt, beslist BF Jeans of tot reparatie of vervanging wordt overgegaan. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie indien:

- Beschadiging door eigen toedoen of door nalatigheid;
- Beschadiging door het niet volgen van de (was)voorschriften;
- Normale slijtage.

Onderhoud & Verzorging

Om de kwaliteit van de kleding zo lang mogelijk te garanderen, dienen naast normaal gebruik ook alle voorschriften van het betreffende artikel te worden nageleefd. Voor alle gekleurde kleding geldt dat het mogelijk kan afgeven op lichtere kleding of oppervlaktes. Hiervoor is BF Jeans niet aansprakelijk.

Wasvoorschriften

Hieronder vind je een overzicht van de meest voorkomende was-symbolen. Voor kleding met studs, kraaltjes, pailletten en andere kwetsbare details raden wij aan om jouw kleding met de hand te wassen. Wij geven geen garantie op dergelijke bewerkingen van artikelen.

Klik hier voor de pdf van de was-symbolen.

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

Contact

Blue Frog Jeans B.V. h/o BF Jeans
IJweg 463
2143 CJ Boesingheliede
The Netherlands
info@bfjeans.nl

KvK nummer – 63296969
BTW nummer – NL855174249B01

Contact

+31 (0)20 40 85 344
info@bfjeans.nl

COPYRIGHT 2020 © BF JEANS